Timothy, Where Have You Been?



Som ni säkert vet vid det här laget så är Timbaland en av bloggens stora favoriter. Hans sångaregenskaper kanske inte är de bästa men produktionsmässigt finns det få som man mäta sig med honom. Det är därför så många artister står i kö för att få göra musik med honom. Oftast räcker det med att Timbo har hjälpt till på en av dina låtar, så blir du automatiskt världskänd. 2007 kom han ut med sitt enormt krititkerrosade album Shock Value och blev känd för den stora massan. Ni som älskar musik och är väl insatta i det vet om att Timbaland har varit med länge i branschen. Missy Elliott, Ginuwine, Aaliyah är bara några av artisterna som Timbaland samarbetat med under 90-talet och tidigt 2000-tal. Efter att vågen från Shock Value lagt sig så har Timothy Zachery Mosley hållit sig lite i skymundan när det gäller musiken men i början av 2009 ryktades det om att han skulle följa upp Shock Value med Shock Value II. Och för någon vecka sedan släpptes så äntligen albumet. Ni har redan fått smakprov från albumet i och med låtarna med Justin Timberlake och Keri Hilson. Men här får ni alltså hela albumet.

Shock Value II är ju inget dåligt album men personligen tycker jag att "ettan" var bättre. Bland guldkornen finns redan nämnda "Carry Out" med Justin Timberlake (en av mina personliga favoritlåtar just nu!), "If We Ever Meet Again" med Katy Perry, "Say Something" med Drake, "Undertow" med The Fray och Esthero och "Marchin' On" där han återigen har gjort en remix på en av OneRepublics låtar.

Det här är min julklapp till er läsare. Men i veckan ska ni få en ännu finare present. Vad det är? Ni får helt enkelt vänta och se men det blir något riktigt bra! Jag vill samtidigt önska er läsare en riktigt god jul!

Timbaland - Presents Shock Value II


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0