You know you're lookin' at a winner



Dags för nytt inlägg och den här gången blir det massor av ny musik! Vi börjar med tre låtar med en av mina absoluta favoriter, nämligen Taio Cruz. Taio Cruz heter egentligen Adetayo Ayowale Onile-Ere och är född och uppvuxen i England av en nigeriansk far och en brasiliansk mor. Så man kan verkligen säga att han har rytmerna i blodet. Hemma i England är han hur stor som helst där han har producerat låtar åt många artister. Han kallas för Englands Timbaland för sin förmåga att producera grymma hits. Internationellt sett så har det inte blivit lika mycket men nu spelas hans senaste singel "Break Your Heart" - som för övrigt är en otroligt bra låt - frekvent på radio. Jag bjuder på en remix med Ludacris på den låten. Dessutom finns en låt med Ke$ha, ni vet hon som sjöng med på Flo Ridas låt "Right Round" och som själv är ute med låten "Tik Tok" just nu. Sista låten med Taio är en skön dänga med Tinchy Stryder, en annan brittisk artist.

Det har ju varit ganska tyst om Justin Timberlake den senaste tiden men ni har redan fått en låt där han samarbetar med Timbaland (som tyvärr har börjat spelas på radio nu i dagarna). Ni får här en låt där han samarbetar med Jamie Foxx, mannen som har många strängar på sin lyra; skådespelare, musiker, komiker, you name it. En skön och svängig låt, skulle inte förvåna mig om denna också skulle börja spelas på radio inom kort.

På tal om Timbaland så måste ju han vara med även i detta inlägg. Det är låten "Give It Up To Me" som han har producerat åt den colombiansk-libanesiska skönheten Shakira där även Lil' Wayne är med på ett hörn.

Två låtar som jag verkligen måste lyfta fram är först och främst "Gonna Make It" med Mary J. Blige och Jazmine Sullivan. En R&B-drottning och en blivande sådan, det kan bara sluta på ett sätt. Magiskt! Den andra låten är "Yesterday" med Toni Braxton och Trey Songz. Toni Braxton behöver väl ingen närmre presentation, alla kommer vi ihåg 90-talsklassikern "Unbreak My Heart". Sedan dess har det varit tyst kring Toni men detta beror bl a på svår sjukdom. Lyckligtvis är hon frisk igen och skämmer bort oss med underbar musik. Trey Songz har inte fått sitt riktigt stora genombrott i Sverige ännu men hemma i USA så har hans senaste album, "Ready" blivit enormt kritikerrosad och det är bara en tidsfråga innan han blir lika stor här i kalla Sverige. En annan låt med Trey Songz får ni också, det är en remix på "Invented Sex" där han samarbetar med Usher och Keri Hilson.

Dessutom låtar med Robin Thicke och Jay-Z, Mary J. Blige och T.I., Game och Busta Rhymes, Tyrese och Ne-Yo.


Taio Cruz feat. Ludacris - Break Your Heart (Remix)

Taio Cruz feat. Ke$ha - Dirty Picture

Taio Cruz feat. Tinchy Stryder - Take Me Back

Jamie Foxx feat. Justin Timberlake - Winner

Game feat. Busta Rhymes - Breakin' Rules

Mary J. Blige feat. Jazmine Sullivan - Gonna Make It

Mary J. Blige feat. T.I. - Good Love

Tyrese - Put Up With Me

Trey Songz feat. Usher & Keri Hilson - Invented Sex (Remix)

Ne-Yo - Can't Shake Loose

Toni Braxton feat. Trey Songz - Yesterday

Shakira feat. Lil' Wayne & Timbaland - Give It Up To Me

Robin Thicke feat. Jay-Z - Meiple (Me I Play)


Kommentarer
Postat av: emmaa

hoppas du har en bra tisdag? (:

2009-12-22 @ 13:35:13
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: sannie

let me know what you think about it -->

http://sannieschutt.blogg.se/2009/december/-angel.html



/ sannie

2009-12-22 @ 14:56:30
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
Postat av: Madde

Kikar in och önskar dig en fin kväll! Kram /M

2009-12-22 @ 17:23:26
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh,bra blogg hörru:D underbar!

Jag själv har precis börjat blogga.Om du gillar en blogg en snygg design och en bloggare med egen klädstil så bord du verkligen kolla in min blogg:)

kram på dig!



http://housebunny.blogg.se

2009-12-23 @ 09:45:32
Postat av: YVONNES

taio cruz låter precis som alla andra smörare

2009-12-23 @ 16:41:59
URL: http://layvonne.blogg.se/
Postat av: Malin

Taio har aven gjort saker med McFly i ar. Under November och December jobbade de tillsammans. Vi ramlade nastan av stolen nar vi fick hora att han var pa ingang men fastan killarna ar hemlighetsfulla sa sticker de inte under stol med hur kul de hade med honom sa de later nojda och glada. Helt sjuk kombination men det ska bli haftigt! Bring on 2010 sager jag bara! Kommer Taio med pa tour ocksa blir vi extra glada i camp McFly!



God Jul

2009-12-24 @ 10:10:14
URL: http://piccadillytears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0