House Music

Det är onsdag och det betyder att det är dags för ett nytt inslag här på bloggen. Jag är en allätare när det gäller musik och kan således lyssna på det mesta. House-musiken är på stor frammarsch och många artister, som normalt sett sysslar med andra musikstilar har gett sig in på housebanan. För många är house enbart elektronisk musik som låter exakt likadant. Och visst finns det dålig house, precis så som det finns dålig hiphop och R&B t ex. Men från och med idag och framöver så kommer onsdagarna innebära house-musik här på bloggen.

Idag har jag en ny låt med Swedish House Mafia att erbjuda er. Låten heter Gangsta och premiärspelades under Winter Music Conference i Miami för ett par veckor sedan. Swedish House Mafia och dess medlemmar Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso har rönt enorma framgångar världen över och har på kort tid växt till en av världens hetaste DJ:s.

En annan DJ som så sakteliga börjar växa in i rollen som världskänd DJ är holländske Laidback Luke. Laidback Luke, som brukar hänga mycket med just Swedish House Mafia, brukar köra mycket hiphop-beats i sina låtar och kör gärna mixar på hiphop-låtar. Jag har ett flertal låtar med Laidback att erbjuda er. En mix på Jay-Z och Swiss Beats otroligt sköna hiphop-låt, On To The Next One, Till Tonight som är en egen mix där han får hjälp med vokalen av Jonathan Mendelsohn, en mix av Wynter Gordons låt Dirty Talk samt en mix av Calvin Harris låt You Used To Hold Me.

För tillfället nöjer vi oss med dessa låtar. Hoppas ni gillar det!


Wynter Gordon - Dirty Talk (Laidback Luke Remix)

Jay-Z ft. Swiss Beats - On To The Next One (Laidback Luke Bootleg)

Laidback Luke ft. Jonathan Mendelsohn - Till Tonight (Original Mix)

Calvin Harris - You Used To Hold Me (Laidback Luke Remix)

Swedish House Mafia - Gangsta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0