Follow My Lead



Det har varit ett långt uppehåll här i bloggen men det är återigen dags för ett nytt inlägg. Det nya året har bjudit på massor av skön musik och självklart ska jag dela med mig av detta till er läsare.

Esmee Denters är en 21-årig tjej från Holland vars liv förändrades över en natt efter att hon lagt upp videos på Youtube där hon gjorde covers på olika låtar. En som imponerades av Esmee och hennes sångkvalitéer är Justin Timberlake som såg till att signa ynglingen till sitt stall. "Follow My Lead" är en låt som de båda är med på och de framförde den i ett TV-framträdande för ett litet tag sedan och nu finns den också som singel.

2009 var ett år som innebar ett stort allmänt genombrott för David Guetta. Den franske DJ:n har samarbetat med flertalet hiphop-, R&B- och popartister och hans samarbete med Akon i "Sexy Bitch" får väl ses som den mest framgångsrika. Det gick så bra att duon bestämde sig för att göra ytterligare en låt tillsammans, "Nosy Neighbour".
En annan som hade ett genombrottsår under 2009 var Jason Derulo med sin "Whatcha Say". Med låten "She Fly's Me Away" bevisar han att han inte är en ny one hit-wonder.

Som ni redan vet så är jag inte särskilt förtjust i Beyoncé. Däremot gillade jag henne när hon var med i Destiny's Child och det har väl känts lite tomt efter att de splittrades och valde att satsa på sina solokarriärer. Men två låtar med gruppen har kommit ut och kanske blir det snart dags för en återförening? Hoppas det!

Jay Sean och Lil' Wayne har haft en dundersuccé med "Down" och de båda artisterna samarbetar återigen. Den här gången har de även med Kevin Rudolf och Birdman. "I Made It" är en rätt svängig låt och kan mycket väl bli en hit som spelas sönder på radiokanalerna.
Lil' Wayne är även med i ett samarbete med Eminem och Fabolous. "Let It Bump" är en grymt bra hiphop-låt som förtjänar att lyftas fram. Det är svårt att hitta riktigt bra hiphop nuförtiden men vi har en värdig kandidat i och med denna låt.

Andra artister som är med är R. Kelly och Rick Ross, Ginuwine och James Fauntleroy samt Sammie och Trey Songz.


Esmee Denters feat. Justin Timberlake - Follow My Lead

R. Kelly feat. Rick Ross - Put Some Money On It

Akon feat. David Guetta - Nosy Neighbour

Eminem feat. Lil' Wayne & Fabolous - Let It Bump

Destiny's Child - Twirk

Destiny's Child - Life Like This

Kevin Rudolf feat. Birdman, Lil' Wayne & Jay Sean - I Made It

Jason Derulo - She Fly's Me Away

Ginuwine feat. James Fauntleroy - Disappeared

Sammie feat. Trey Songz - Put It On My Tab


Kommentarer
Postat av: viggo

vad händer med bloggen? ;o

2010-03-28 @ 14:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0